Detta bildspel kräver JavaScript.

Vem är den omtalade Miss Voon?

Miss Voon är F12 gruppens senaste tillskott i sitt ständigt växande restaurangimperium. Restaurangen är uppkallad efter sin restaurangchef Sindy Voon i egen hög person. Konceptet är asiatiskt med influenser från Kina, Malaysia och Japan men med i huvudsak svenska råvaror. Menyn består av 15 salta och 5 söta rätter. Det är mellanstora rätter så tre till fyra stycken är ungefär vad som behövs för att bli mätt. Menyn är enkel, ren och spännande. Valet är svårt, man vill gärna äta allt. I en del av restaurangen finns en sashimibar där det serveras rå fisk och skaldjur men även kött, med olika såser. Du kombinerar själv din sashimi och betalar efter vad den väger. Efter varje avslutad rätt ser man med spänning fram emot nästa, ingen är den andra lik. Presentationen av maten är vacker, genomtänkt och kul i sin enkelhet. Det är en annorlunda twist och upptäckarglädjen är ett faktum. Maten blir kvällens största samtalsämne. Man smakar, delar med sig, diskuterar och njuter.

Miss Voon är mer än en restaurang, det är ett koncept. Ett spännande koncept. Det är bar, det är restaurang, det är uppstyrt, det är häng. Som vanligt när det gäller Melker Andersson och Daniel Couet så är inget lämnat åt slumpen. Lokalen går i rött och guld och på väggarna hänger svartvita foton på tidigare gäster. Det är bås och runda bord utmed väggarna och små bord i mitten av lokalen. Stämningsfullt och dämpat. Allt eftersom klockan går mot sen kväll vrids volymen upp och den lågmälda tonen stiger med musiken som kvällens DJ levererar. Matgäster blandas med drinkgäster i både bar och matsal. Alla bord är inte bokningsbara så blir du hungrig efter den där enda drinken som många gånger blir fler så finns det en god chans att du kommer äta dig mätt här. Dessutom serverar de mat ända fram till klockan ett.

Miss Voon förtjänar att vara omtalad.