Detta bildspel kräver JavaScript.

Om man varit vid tunnelbanans uppgång vid Stureplan under lunchtid någon gång så har man med största sannolikhet inte missat Wiggo – That’s a wrap. Det lilla hålet i väggen med en ständigt ringlande kö. Från start har det varit en favorit för många med sina fräscha wraps och sin snabbhet, den perfekta lunchkombinationen.

Varje vecka har de en ny smak på menyn, det kan vara allt från sushiwrap till marockans lammkorvswrap. Alltid med kul inspirerande namn på griffeltavlan. Följer man Wiggo the wrapper på Twitter får man veckans meny direkt i flödet. Förutom veckans wrap har de en fast meny med att par klassiker såsom Beef Barbeque – högrev med potatismos, en klassiker i ny tappning. Chicks n’cashew – Kryddig kyckling med cashew och jordnötssalsa. Caesar – en bättre caesarsallad förpackad i en wrap. Allt är hemlagat vilket känns på smaken, detta är ingen ihopslängd snabbmat utan kvalitet som serveras på beställning i härligt varma tortillabröd.

Nu kan även lunchätande södermalmare njuta av Wiggos matkonst. I den gamla godisbutiken i korsningen Götgatan/Skånegatan har nummer två i Wiggofamiljen slagit upp sina portar. Wiggo – That’s a wrap!