Yoga betyder förening av kropp, tanke och själ; att lära känna sig själv och nå balans mellan kropp och själ. Detta är något som läkaren Eva Blom och reklamkvinnan Eva Lewenhaupt tagit fasta på när de startade yogastudion och restaurangen Yogayama. Här kan du utöva yoga av alla dess slag och även äta alltifrån frukost till lunch, mellanmål och fika.

Restaurangen som ligger en trappa upp drivs i samarbete med Renée Voltaire. Den går i mörka toner och är stilfullt trivsam. Folk i yogakläder samsas med kostymer som är ute efter ett nyttigare alternativ. På sommaren har de uteservering på innergården.

Maten går i ekologiskt tecken och är nyttig och självklart god. Alla rätter är specialkomponerade för att ge den rätta balansen mellan det inre och yttre. Det finns flera olika rätter att välja mellan och standard på menyn är thali, soppa och räksallad. Missa inte de goda rörorna, det hembakade brödet eller det egengjorda chaiteet.

Yogayama fick utnämningen Årets hälsorestaurang 2008, en utnämning de är väl värda och som väl beskriver denna fantastiska restaurang.

Studion erbjuder Stockholms största utbud av yoga med ett brett kvalitativt utbud av klasser för alla nivåer med välutbildade lärare. Dessutom kan man njuta av flertalet behandlingar. Det finns också en butik med ett noga utvalt sortiment bara med sådant som man mår bra av. På Yogayama finns tid för återhämtning.