Detta bildspel kräver JavaScript.

Hotell Scandic Grand Central öppnade i helgen och är det senaste tillskottet i Stockholms hotellutbud. Precis som namnet säger så ligger det i nära anslutning till centralstationen inrymt i en byggnad från 1885. Grand Central är en scen för allt som hör Stockholm till. Allt från musik, konst och design till mat, miljö och helt vanliga möten mellan människor.

När man går in genom dörrarna och lämnar den livliga korsningen Vasagatan/Kungsgatan förflyttas man till en minimalistiskt men samtidigt mysig miljö där vintagemöbler samsas med soffor i plysch och stolar i metall.

I baren ser man ut över den aldrig sinande trafiken på Vasagatan och följer staden gå från dag till natt. Eller så tar man sin drink och går en trappa upp för att lyssna på livemusik i den akustiska baren.

Man kan även njuta av en utsökt middag på Teaterbrasseriet. Namnet finner sig naturligt när man vet att restaurangen är inrymt i Vasateaterns gamla café. Restaurangen är en svensk tolkning på ett klassiskt franskt brasserie. Det öppna köket gör att man kan följa kockarnas arbete att laga de svenska krogklassiker som snart ska serveras på en tallrik framför dig.

Soundtrack of Grand Central