Detta bildspel kräver JavaScript.

Cupcakes har länge varit en stor trend i bloggvärlden. De fina färgerna och de många variationerna är lockande. Tyvärr är vi alla inte av den pyssliga sorten som gärna bakar dessa drömmar desto fler är vi som gärna äter dem. Cupcakes STHLM är Stockholms, till och med Sveriges, första renodlade cupcakesbutik som säljer dessa delikatesser.

Det är ett amerikanskt koncept i nordisk tappning, de låter gammelsvenska traditioner gå som en röd tråd genom både inredning, design och framförallt smak. Köper man med sig cupcakes får man dem i en fin förpackning som även är en perfekt present att ge bort. Sitter man kvar där smittas man av den goda stämningen, det är ett mysigt fikahak. Man kan även beställa online för avhämtning eller få dem utkörda. Varför inte skicka ett cupcake-o-gram till någon du tycker om eller ta med vännerna på en cupcake-provning.

Eftersom utbudet är stor blir det svårt att välja, då är det perfekt att de finns mini-cupcakes så man kan smaka flera olika smaker och varianter. Detta är vardaglyx!

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/3052306/stockholm-about-about-stockholm?claim=hg3myewuurm”>Follow my blog with Bloglovin</a>